Power Glow Activated Serum

Rp 129.000 Rp 159.000

A powerful glow for a powerful self.

What is it :

Giving you a potent a glow that also moisturizes,
and a visibly smoother, more even-toned skin, overtime.

What makes it special :

  • Forward glow formulation combining Niacinamide and Peptide in one bottle!
  • The soothing and moisturizing agents (Aloe Vera, Rose Extract, Glycerin and Sodium Hyaluronate) work together to help hydrate and plump your skin, bringing you to a higher level of healthy glow.
  • Works as anti-aging over time. 

💫

Power Glow is specially made for all skin types.

All Kitschy products are made with plant-powered ingredients and are not tested on animals.

Activated Serum • 0.6 fl oz / 20 ml

BPOM NA 18211901561

  • HOW: Press 1-2 drops into clean, almost-dry skin. Wait for a few seconds before your next skincare step.
  • WHERE: All over face and neck. Bonus points for chest!
  • WHEN:AM 🌞  / PM 🌙 after cleansing and toner before moisturizer. Finish with SPF during the day!

Aqua, Pentylene Glycol, Propanediol, Niacinamide, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Butylene Glycol, Glycerine, Rosa Canina Flower Extract, Propylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Phytic acid, Prunus Persica Fruit Extract, Phragmites Kharka Extract, Poria Cocos Extract, Sodium Hyaluronate, Camellia Sinensis Leaf Extract, Beta Vulgaris Root Extract, Hydrolyzed Corn Starch, Decapeptide-12, Phenoxyethanol, Allantoin, Hydroxyethylcellulose, Disodium EDTA, Tromethamine, Ethylshexyglycerin, Sodium Nitrate, Citric Acid, Methylparaben, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Glyoxal.

Good For

Customer Reviews

Based on 5 reviews
40%
(2)
40%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
20%
(1)
L
L.I.
POWER GLOW✨

Luv at the first sight sama packaging nya🤍 tekstur nya light tapi ga encer. Tapi knapa ya di muka ku ga cepat nyerap dan kerasa sedikit lengket huhu :( ini aku layer sama light cloud, langsung auto glowing n plumpy ✨✨

L
L.I.
POWER GLOW✨

Luv at the first sight sama packaging nya. Tekstur nya light tapi ga encer jg. Tapi knapa ya di kulit muka ku ga cepet nyerap jadi kerasa sedikit lengket huhu :( terus di layer sama light cloud langsung auto glowing n plumpy✨

A
Ayu Yosephine
Power glow

Pertama pegang itu aku suka banget sama botolnya yg terbuat dari kaca. Lalu tekstur dari serumnya itu gak pliket lengket, dia bener2 nyerap. Untuk hasilnya oke banget garis halus di muka udh ilang, bekas jerawat juga mendingan, brutus dijidat gonee dan kulit ku beneran glowing sehat.. ♥️❤💖💞

C
Citha Priyanka
aku blm terima barangnyaaa, kmrn udah di emaill. Aku ulang isi emailnya ya

Hai pengiriman aku di retur ke pengirim statusnya kmrn karena aku lupa bales whatssapp kurirnya (which aneh ya, kl emg cmn wa ga dibales knp ga tinggal anter aja ke alamat yg tercatat. heran), trs skrg statusnya di retur ke pengirim (kitshcy). tapi ko aku ga dpt konfirmasi apa2 ya dari kalian? ini di retur dr tgl 26 mar loh, aku nunggu kalian konfirmasi ke aku tuh ga ada. Lalu skrg jadi gmn? barangku kapan sampai?

pliss di bantu cek ya

B
Balqish Qinthara
Power Glow

LOVE THIS SERUM SO MUCHHHH!! MAKES MY SKIN LOOKS EVEN BRIGHTER✨

You may also like